Date cu caracter personal

Biroul Executor Judecatoresc – Paun Catalin Stefan si-a luat angajamentul sa va respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.


Ne-am luat angajamentul ca sa va pastram datele in siguranta!

Biroul Executor Judecatoresc – Paun Catalin Stefan va pastreaza datele in siguranta. Am luat toate masurile tehnice si organizationale (atat din punct de vedere fizic cat si electronic) pentru protejarea si securizarea datelor.


Ce se intampla cu datele dvs preluate si prelucrate de catre Biroul Executor Judecatoresc – Paun Catalin Stefan?

Atunci când exista o relatie de colaborare intre noi si dumneavoastra (candidat angajare, angajat, client si/sau furnizor), ne oferiti acces la câteva date cu caracter personal. Dintre acestea putem aminti: CNP, Varsta, Data Nasterii, Cetatenie, Data Emiterii, Data Expirarii, Numar Telefon, Locul Nasterii, Nationalitate, Nume si Prenume Mama & Tata, Stare Civila, Sex, Etnie, Religie, Semnatura, Poza, Grupa de sange, Informatii de natura Juridica, Studii si certificari, Adresa Fizica,Adresa E-mail, Date din CI, Certificat Nastere, Dosar Medical.


Informatiile prezentate mai sus sunt necesare in realizarea documentatiei obligatorii pentru realizarea activitatilor executare silita, procesele de recrutare si angajare, retlatiile cu tertii, etc. Preluarea de date cu caracter personal se face in majoritatea cazurilor in varianta fizica, ca ulterior sa fie tehnologizata(transformata electronic) si introdusa in programele informatice destinate activitatii noastre. Aceste programe informatice au bazele de date stocate fie local intr-un mediu de backup redundant si securizat sau pe serverele nationale/la furnizorii aplicatiilor si sunt protejate impotriva accesului neautorizat. Toate documentele si serviciile noastre ce implica preluarea si prelucrarea datelor cu caracter personal au fost construite in asa fel incat sa contina o clauza de confidentialitate si/sau un paragraf prin care se solicita consimtamantul dumneavoastra in preluarea si prelucrarea acestora.

Mai jos sunt câteva exemple de situatii in care noi Biroul Executor Judecatoresc – Paun Catalin Stefan folosim aceste date:

Prin informatiile prezentate mai sus, putem afirma cu tarie ca, Biroul Executor Judecatoresc – Paun Catalin Stefan a luat toate masurile de securitate necesare (fizice si electronice), pentru a va aduce la cunostinta si proteja modelul de functionare, preluare si prelucrare, cat si aspectele legate de confidentialitate si consimtamant, in ceea ce priveste manipularea datelor cu caracter personal.